Locatie, hotels en contact


Locatie 73e vakantiecursus


Met het oog op mogelijke Corona-beperkingen bij de TU-Delft heeft de commissie van voorbereiding besloten om de eerstvolgende vakantiecursus (VC73) te organiseren in theater De Veste in Delft. We gaan ervan uit dat het theater met gebruik van een QR-code geopend kan blijven.

Helaas bleken alle vrijdagen van januari en februari reeds bezet te zijn in het theater, waardoor de commissie voor deze keer heeft moeten uitwijken naar de eerstvolgende maandag na de origineel geplande datum.

We hopen hiervoor begrip te vinden bij onze deelnemers

Theater de Veste
Vesteplein 1, 
2611 WG Delft
info@theaterdeveste.nl  
https://www.theaterdeveste.nl/

Openbaar Vervoer
Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'.

Auto
Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 Delft/Pijnacker (IKEA). Onderaan de afslag richting centrum (volg pakeerborden 'Zuidpoort'). Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf de Julianalaan in. Bij de volgende stoplichten rechtsaf de Mijnbouwstraat in. Aan het eind van de Mijnbouwstraat bij de stoplichten rechts de Michiel de Ruyterweg op. Over het Rijn-Schie kanaal (Michiel de Ruyterweg) gaat u bij de stoplichten links en dan eerste afslag rechts voor de Zuidpoort Parkeergarage naast het theater

Parkeren
Direct naast Theater de Veste ligt de Zuidpoort Parkeergarage (900 plaatsen). Deze garage is 24 uur per dag geopend. Bij het theater zijn voor de voorstellingbezoekers uitrijkaarten te koop à € 4,50 per stuk.
Voor 2007 gelden de volgende parkeertarieven: het normale tarief voor de parkeergarage is het 1e uur of een gedeelte daarvan € 1,60, vanaf het 2e uur betaald u per 15 minuten. Betaald parkeren buiten deze garage is van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. Het tarief voor het straatparkeren is € 2,00 per uur. Raadpleeg voor actuele informatie over het parkeerbeleid de websites: www.gemeentedelft.info en www.parking-delft.nl of bel met: 0800 - 0234562.


Fietsenstalling
Direct tegenover de ingang van Theater de Veste is een nieuwe bewaakte fietsenstalling gevestigd van Biesieklette. Het dagtarief is 50 eurocent (het eerste uur is gratis). De stalling is maandag tot en met woensdag en op koopzondagen van 8.30 tot 18.30 uur geopend; donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u er van 8.30 tot 2.30 uur 's nachts terecht.Hotel reserveringen

Preferred Hotel Reservations  the official housing agent for this event.

Indien u een overnachting wenst te boeken, kunt u uw aanvraag sturen aan:

congress@preferredhotelreservations.nl

Geef hierbij aan hoeveel kamers u nodig heeft, voor welke nacht(en) en of het voor 1- of 2-persoonsgebruik is.

 

Preferred Hotel Reservations stuurt u dan een aantal hotel suggesties toe.

Om de reservering te kunnen maken heeft Preferred een geldige creditcard met vervaldatum nodig ter garantie van de reservering.

 

Preferred is telefonisch bereikbaar op: 0299 – 656 527.Contact


Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

water-nieuwjaarscongres@tudelft.nl